Tänk på att betala entré och byta om till badkläder!

Reningsanläggning på simhallar och bomullskläder är ingen bra kombination. På en simanläggning ska det användas plagg med funktionsmaterial för vatten och bad. Dina vanliga kläder lämnar du i klädskåpet innan du duschar och gör dig ren. Detta gör man oavsett hur mycket man har tänkt simma eller för att till exempel passa sina barn.  Säkerhet, ventilation och vattenrening avgör maxgränsen på antalet personer som får vistas i de olika bassängerna. Alla besökare till badet måste betala entré oavsett hur mycket man planerat att bada.

Du hittar fler tips på vad som gäller hos oss på sidan Så funkar det!

Vårt djungelbad är populärt hos barnen! Här har de möjlighet att plaska runt bland djur, bubbel och vattensprut. Temperaturen i Djungelbadet är 33-34 grader.

 I vågbassängen är temperaturen 27 grader. 

varmpool

Koppla av i varmpoolen, som är 38 grader varm.

Äventyret på Högevall

 

Välkommen till Högevall – Skånes modernaste och största badhus. Här finns allt för dig som gillar spänning och utmaningar. I äventyrsbadet får du skönt pirr i magen i 213 meter långa vattenrutschbanor eller i vildforsen.

Gillar du att simma lugnt kan du sträcka ut i simbassängen och sedan slappna av i bubbelpoolen. För de minsta lockar plask och lek i djungelbadet. 

Högevall är också en stärkande upplevelse med ett fullutrustat jättegym som drivs av Actic. I anläggningen ingår också idrottshallen med 2 000 publikplatser.

Du går hit på fem minuter från Lunds C och det finns gott om p-platser nära badet.


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2018-05-16