Påsklov på Högevall!


Snart är påsken här, vilket kommer innebära lite förändringar hos oss. Nedan har vi samlat lite påsknyttig information som kan vara bra att känna till inför ditt besök under påsklovet. 

Våra öppettider för påsken börjar gälla från och med måndagen den 26 mars och pågår till och med måndagen den 2 april. För att se hur vi har öppet just den dagen som du vill besöka oss, klicka här

Utökade öppettider
Under hela påsklovet öppnar vi äventyret redan från klockan 9! Här Kan ni simma bland vågorna i vågbassängen, ta en fartfylld tur i vildforsen och mycket mer! För mer information om äventyret, klicka här.  

Även Café Corall har utökade öppettider och öppnar tidigare under påsklovet! Varför inte börja dagen med en god rågmacka eller tunnbrödsrulle och en kopp fairtrade kaffe i caféet? Förutom detta hittar ni även ekologiska pannkakor, sallader m.m.

Uppehåll under påsklovet
Precis som vid alla skollov utgår guldkant, friskvårdsvattenträning, simskolor, extrasim och röd avgång under påsklovet. Alla aktiviteter är sedan tillbaka igen med start tisdagen den 3 april med undantag för våra simskolorna som startar redan måndagen den 2 april.

Hopptornet öppet för allmänheten
Tillhör du en av dem som är extra modig och vill använda vårt hopptorn under påsklovet?  Då kan vi glädjande berätta att det kommer vara öppet klockan 11.30-15 varje dag under påsklovet (med undantag för onsdagen den 28 mars då det utförs reparationer av hopptornet och det kommer hålla stängt hela dagen)! För mer information om hopptornet, klicka här.

Rehab-tider
För dig med eget sjukgymnastprogram finns det möjlighet att rehab-träna i kombibassängen klockan 9-15 från och med onsdagen den 28 mars till och med måndagen den 2 april. För mer information om rehab, klicka här.


Varmt välkomna in till oss i påsk!Vi reserverar oss för att vissa förändringar kan förekomma.


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2018-03-20