Alla besökare betalar entré och måste byta om till badkläder

Reningsanläggning på simhallar och bomullskläder är ingen bra kombination. På en simanläggning ska det användas plagg med funktionsmaterial för vatten och bad. Dina vanliga kläder lämnar du i klädskåpet innan du duschar och gör dig ren. Detta gör man oavsett hur mycket man har tänkt simma eller för att till exempel passa sina barn.  Säkerhet, ventilation och vattenrening avgör maxgränsen på antalet personer som får vistas i de olika bassängerna. Alla besökare till badet måste betala entré oavsett hur mycket man planerat att bada. Barn under 3 år går dock in gratis hos oss.

Det här gäller för ditt 6 eller 12-månadersband

*Du som har ett årsband eller sexmånadersband på Högevall får utan extra kostnad tillgång till vår guldavdelning - varmpool, våtbastu och djungelbad - klockan 06:30-11.00 på måndag, tisdag och torsdag under perioden 16 augusti – 18 juni, undantaget skollov och röda dagar.
* Ditt band gäller också för inträde till alla Lunds kommuns friluftsbad under den period de är öppna. Du scannar in ditt vanliga motionssimningsarmband på det friluftsbad som du önskar besöka. 
*Banden är personliga
*En depositionsavgift på 120 kr tillkommer när du köper ditt band
*Förlorat band ersätts mot en ny avgift på 120 kr

varmpool
Tillgång till varmpoolen under guldkantstiderna ingår i ditt årsband/sexmånadersband på Högevall.

Priser

Äventyrsbad

 

 

Röd avgång   

Ordinarie pris

Barn 3-11 år

45 kr

50 kr

Ungdom 12-18 år

65 kr

80 kr

Vuxen 19 år och uppåt

90 kr

130 kr

Röd avgång -Måndag, tisdag torsdag och fredag kl. 11.00 - 16.00 under skolterminer, gäller ej under skollov och röda dagar. 

Tiden 16:00 gäller för köp av biljett och inpassering genom grindarna. Vi kan ha kö till äventyrsbadet, så kom i god tid för att vara säker på att få köpt ditt inträde innan klockan 16:00. Det är tidpunkten då du köper inträdet och passerar genom grindarna som räknas, inte då du anländer till Högevall.

Motionssimning

Under sommaren 18 juni till den 19 augusti utgår motionssimning på Högevall. Ni med halvårs/årskort är välkomna till något av våra fem friluftsbad. För mer information om detta och mycket mer, klicka här. 

 

10- Klippkort   

Halvårskort   

Årskort   

Enkel vardagar   

Enkel  helg

Barn/ungdom 3-18 år

300 kr

700 kr

1000 kr

   25 kr

35 kr

Vuxen 19 år och uppåt

550 kr

1200 kr

1900 kr

   50 kr

60 kr

Deposition armband

120 kr

120 kr

120 kr

 

 

 

Aktiviteter

 

Pris per tillfälle

Friskvårdsvattenträning dag   

Entré + 50 kr

Friskvårdsvattenträning kväll   

Entré + 70 kr

Relaxkväll

230 kr


När man löser entré till äventyrsbadet ingår tillträde till våra motionssimbassänger, inom öppettiderna för motionssimning och i den mån bassängerna inte är bokade. För att utnyttja Actics gym krävs särskilt medlemsskap/engångsbiljett (se mer om Actic på http://www.actic.se/)

Barn 0-2 år går in gratis på badet. Från och med 3-årsdagen gäller taxa för barn och ungdom. Från och med 19-årsdagen gäller vuxenpriser. Allt enligt fastställda taxor i Lunds kommun.  

Deposition tillkommer med 120 kr på våra klippkort, 6- månders och 12-månadersarmband. Armbandet är en värdehandling som du ansvarar för tills dess att du återlämnat det i receptionen.  

Klippkort är giltiga ett år från det datum som man köper det. Se kvittot.

Med reservation för eventuella ändringar.


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2018-02-16