Äventyret på Högevall

Äventyrsdelen på Högevall öppnar igen den 27 september! Välkommen till Högevall – Skånes modernaste och största badhus. Skapa nya härliga minnen med nära och kära i äventyrsbadet. Här finns något för alla, stora som små.

 

Vågor 

 Lek och plaska i den stora bassängen. Likt havet blir det djupare ju längre ut man simmar (1.80m). En gång i timmen fylls den även av nervkittlande vågor. 

 

Rutschbanorna  

Förutom vågor finns allt för dig som gillar spänning och utmaningar. Få skönt pirr i magen i de 213 meter långa vattenrutschbanorna Black hole och Magic eye. Åk med ringar i Magic eye, eller utmana dina vänner i vem som kan släcka flest lampor i rutschbanan Black hole

 

 

Vildforsen  

Varför inte testa vildforsen när du ändå är i farten? Den vilda strömmen bjuder på en riktig åktur från början till slut. Flytvästar för de som vill ha lite extra trygghet finns. 

 

Klättervägg  

Glöm inte att försöka klättra högst upp på klätterväggen. 

 

Varmpool  

För dig som vill ta det lite lugnare eller pausa lekandet, rekommenderar vi ett besök i varmpoolen. Släpp all stress, luta dig tillbaka och njut av det 35 gradiga vattnet som är omringat av palmer. 

 

Djungelbad  

Vårt djungelbad är populärt hos de minsta barnen! Här har de möjlighet att plaska runt bland djur, bubbel och vattensprutTemperaturen i Djungelbadet är 33-34 grader. 

 

Mer information

Priser för äventyrsbadet   

För att alla besökare ska kunna ha så roligt och trevligt som möjligt finns det några ordningsregler vi ber alla att följa. Läs om dessa här. 

Du hittar fler tips på vad som gäller hos oss på sidan Så funkar det, klicka här för att komma till sidan.

Fortsatt försiktighet

Vi vill som vanligt påminna om att råd som att hålla avstånd, tvätta händerna och att stanna hemma vid symtom fortfarande gäller. 

Skärmfritt äventyr

Vi vill bara påminna er om att äventyret är skärmfritt. Detta innebär att du inte kan nyttja ditt mobila bankkort i vårt Café Corall utan vi ber dig ta med ett fysiskt bankkort eller betala kontant.

Lunds kommun

Kontakt

Reception: 046-359 52 17
Telefontider höst/vår: Måndag - fredag kl. 08.00 - 11.00. Därutöver svarar vi i telefon i mån av tid. 
Telefontid sommar: Tisdag - torsdag klockan 10.00 - 13.00, därutöver svarar vi i mån av tid. 
Växel: 046-359 50 00

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

hogevall@lund.se

Besök oss

Högevallsgatan 3, Lund

Organisationsnummer

212000-1132

Tillgänglighetsutlåtande