Länk till startsidan

Högevall

Högevall

Lunds kommun startsida

Denna sida är äldre än 12 månader och är kanske inte längre aktuell.

Badkalas på Högevall

Just nu går det inte att boka badkalas på Högevall. Vi återkommer med datum, så fort vi vet mer.

Minimumantalet för ett kalas är 10 deltagare (inklusive vuxna) och maxantalet är 20 barn. Vi har en rekommendation på en vuxen per tre barn och ett krav på att det finns en vuxen per fem stycken barn.

Kalaset är bokningsbart fram till 28 dagar innan kalaset. Vid bokning per telefon behöver betalningen göras senast söndag samma vecka som bokningen görs. Sker bokningen direkt på Högevall är kalaset bokningsbart fram till 14 dagar innan kalaset men då gäller inte ångerrätten.
Enligt distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) har du 14 dagars ångerrätt när du bokar via webben. Om du vill utnyttja din ångerrätt ska detta göras inom 14 dagar efter köp.

Vill du utnyttja din ångerrätt ska du meddela oss:
E-post: hogevall@lund.se
Telefon: 046-359 52 17.

Du har då rätt att återfå hela avgiften och vid webbokning även administrationsavgift. För att återfå dina pengar behöver du komma till receptionen på Högevall och få pengarna insatta på ditt kort, inom 30 dagar efter att du ångrat ditt köp. Om du inte kommer till receptionen för att få tillbaka dina pengar inom 30 dagar, återbetalas pengarna inte.

Om du ångrar din anmälan efter att ångerrätten förfallit men innan kalaset startat tar vi ut en administrationsavgift:

  • Vid avanmälan senast 7 dagar före kalaset – tas en avgift om 40 procent av avgiften ut.
  • Vid avanmälan senare 7 dagar före kalaset – tas en avgift om 60 procent av avgiften ut.

Vid ombokning av badkalas på grund av sjukdom de sista 14 dagarna innan kalaset, krävs läkarintyg. Vid ombokning tar vi ut en administrationsavgift på 200 kr.

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?