Återgår till ordinarie öppettider

15 augusti, 2018
Bild för - Magiceye.jpg

Vi hoppas att ni har haft en riktigt härlig sommar med massor av sol och bad! Nu när sommarlovet börjar lida mot sitt slut är det dags för oss att återgå till våra ordinarie öppettider. Vårt höstschema startar från och med måndagen den 20 augusti.

Renovering av våttrappa och balk är äntligen klart!

Vi kan nu välkomna er till en renoverad våttrappa och en fungerande balk med genomgående linor i träningsbassängen (50-metersbassängen). Nu när balken är åtgärdad kommer det finnas möjlighet att simma i 50-metersläge. Vilka dagar och tider det gäller, återkommer vi med inom kort.

Guldkant och röd avgång tillbaka 3 september

Då vi utför underhåll och uppfräschning av djungelbassängen i äventyret kommer guldkant och röd avgång att vara tillbaka med start den 3 september. Av hälsoskäl kommer äventyret att vara stängt för allämnheten tills dess att uppfräschningen är klar. För mer information om underhåll, klicka här. 

Guldkant är en lyxig förmån för dig som har halvårs/årskort till motionssimningen på Högevall. Detta innebär att du på måndagar, tisdagar och torsdagar klockan 06.30-11.00 (med undantag för skollov och röda dagar) kan sitta en härlig stund i varmpoolen och använda våtbastun på plan 1. Vill du ha mer information om guldkanten kan du klicka här.

Röd avgång innebär att du kan komma in till äventyret till ett reducerat pris på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar mellan klockan 11.00-16.00 (undantag för skollov och röda dagar). Vill du veta mer om röd avgång kan du klicka här. Även röd avgång är tillbaka med start måndagen den 3 september.

Rehab-tider i höst

För dig som har ett eget rehabprogram som du behöver utöva i en varmvattenbassäng, kommer det finns tider avsatt för detta i vår undervisningsbassäng. Klicka här för att komma till höstens öppettider.

Extrasim tillbaka efter sommaruppehåll

Från och med måndagen den 20 augusti är extrasim i kombibassängen tillbaka igen för dig med halvårs/årskort till motionssimningen. För att se vilka dagar du kan extrasimma, klicka här.

 

Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till Högevall för en fartfylld höst!

Lunds kommun

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

hogevall@lund.se

Besök oss

Högevallsgatan 3, Lund