Äventyret stängt för allmänheten på grund av uppfräschning

16 augusti, 2018
Bild för - Djungelbassäng.jpg

Djungelbassängen, småttingarnas favorit får nya färger. Stora som små älskar att plaska och kravla runt i djungel bassängen på Högevall i Lund och efter 5 års roliga upplevelser är det dags för vulkanen, elefanten, delfinen, palmerna med mera att få en rejäl uppfräschning.

Specialister i glasfiber från Sundsvall kommer och utföra arbetet på ett fackmannamässigt korrekt sätt och där skall slipas, putsas och målas för fullt i 7-10 dagar.

I samtal med företaget nämns det att glasfiberdamm och stark doft framkommer, trots att bassängen kommer byggas in. För att inte orsaka några hälsoproblem väljer vi att stänga äventyrsbadet under tiden renoveringen pågår med start måndagen den 20 augusti.

Denna stängning av äventyrsbadet innebär också att guldkant och röd avgång som har terminsstart kommer skjutas upp under tiden. Vi räknar med att äventyrsbadet kommer vara igång med en ny härlig djungelbassäng måndagen den 3 september.

Vi kommer även att se över resten av äventyret som har haft otroligt många besökare under sommaren, vilket vi är glada över. Därför finns det möjligheter för oss att kunna se över anläggningen och fixa till både stort och smått. Vidare kommer vi se över lampor, metallstänger, stenar, trätrall på utsidan, putsa fönster, fixa planter mm. Allt för att alla besökare ska kunna mötas av ett rent och fräscht äventyr den 3 september.

Med hopp om förståelse och samtidigt hälsar vi er varmt välkomna den 3 september klockan 11.00.

Lunds kommun

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

hogevall@lund.se

Besök oss

Högevallsgatan 3, Lund