Sommar på Högevall

13 juni, 2018
Bild för - Magiceye.jpg

Äntligen är sommaren här och från och med måndagen den 18 juni är det sommartider på Högevall!


För att veta hur vi har öppet just den dagen som du vill besöka oss, klicka här.

Underhåll av våttrappa och träningsbassäng (50-metersbassängen) 
Från och med måndagen den 18 juni kommer våttrappan mellan plan 1 och 2 att renoveras samt underhåll att påbörjas i träningsbassängen. Under arbetet som beräknas pågå till slutet av augusti kommer motionssimning att utgå på Högevall. 

Vi hänvisar våra besökare med halvårs/årsband för motionssimning till något av våra fem friluftsbad (Källbybadet, Genarpsbadet, Dalbybadet, Sandbybadet och Veberödsbadet).  Precis som på Högevall, så scannar ni in ert armband i läsaren i kassan för att registrera din entré.  Du kan använda ditt armband en gång om dagen och väljer själv vilket friluftsbad du vill besöka. 

För er som inte har halvårs/årskort till motionssimningen finns det möjlighet att köpa säsongskort eller enkla inträden på plats hos friluftsbaden. Mer information om priser, öppettider m.m hittar du här.

Har du klippkort till motionssimning på Högevall, går det bra att använda detta på Källbybadet under hela sommaren.

Vi välkomnar dig som Acticgäst med ditt röda armband till Källbybadet i sommar. Inget rött armband? Inga problem, det löser du enkelt i vår reception på Högevall. Ta med dig ditt medlemskort samt 120 kr som läggs i deposition för det röda armbandet. Depositionen får du tillbaka den dag som du återlämnar armbandet. 

Uppehåll
Precis som vid alla lov och röda dagar så kommer extrasim, guldkant och röd avgång att ta uppehåll under sommaren. Det är sedan tillbaka som vanligt igen med start måndag den 20 augusti. 

Rehabtider i sommar
För dig som vill rehab-träna i varmvattenbassäng i sommar så finns det möjlighet att göra det från och med måndag 2 juli till och med söndag den 19 augusti. Vilka öppettider som gäller för bassängen, hittar du här.

Vi vill även ge er en liten påminnelse om att det pågår underhåll av kombi- och undervisningsbassäng från och med måndag den 4 juni till och med söndagen den 1 juli. Under denna tid går det inte att använda bassängerna.

Äventyret öppet hela sommaren!
Osäker på den svenska sommaren? I äventyret är det always 28 ° och alla attraktioner kommer att vara igång hela sommaren (med undantag för djungelbassängen som öppnar den 2 juli)!  Simma bland vågorna, ta en magkittlande tur i en av våra vattenrutschkanor och mycket mer!

Hoppmöjligheter i sommar 
För er som är modiga och vill använda hopptorn i sommar, hänvisar vi er till Källbybadet. Priser och öppettider dit, hittar ni här.

Lunds kommun

Kontakt

Reception: 046-359 52 17
Telefontider: Måndag - fredag kl. 08.00 - 11.00. Därutöver svarar vi i telefon i mån av tid
Växel: 046-359 50 00

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

hogevall@lund.se

Besök oss

Högevallsgatan 3, Lund

Organisationsnummer

212000-1132