Underhåll av våttrappa och träningsbassäng (50-metersbassäng) i sommar

11 juni, 2018
Bild för - traningsbassang.jpg

Från och med måndagen den 18 juni kommer våttrappan mellan plan 1 och 2 att renoveras samt underhåll att påbörjas i träningsbassängen. Under arbetet som beräknas pågå till slutet av augusti kommer motionssimning att utgå på Högevall.

Förutom att justera kakelplattor och fogar i träningsbassängen kommer vi äntligen att få genomgående linor vilket gör att det blir en större flexibilitet i nyttjandet av 25- och 50 metersläge. Detta har sedan länge varit en stor efterfrågan hos föreningar och besökare, vilket vi nu glädjande kommer att kunna erbjuda till hösten.    

Vi hänvisar våra besökare med halvårs/årsband för motionssimning till något av våra fem friluftsbad (Källbybadet, Genarpsbadet, Dalbybadet, Sandbybadet och Veberödsbadet).  Precis som på Högevall, så scannar ni in ert armband i läsaren i kassan för att registrera din entré.  Du kan använda ditt armband en gång om dagen och väljer själv vilket friluftsbad du vill besöka. 

Det går även bra att lösa ett enkelt inträde till något av våra friluftsbad. För mer information om priser och öppettider, klicka här.

Du som har klippkort till motionssimning på Högevall är välkommen till Källbybadet i sommar. Du scannar in ditt armband precis som vanligt i läsaren som finns i kassan.

Vi välkomnar Actickunder med egna röda armband till Källbybadet för motionssimning. Har du medlemskap men inget eget armband? Inga problem, du kan enkelt lösa ett eget rött armband i vår reception. Det enda du behöver är att scanna in ditt medlemskort hos Actic och lägga en deposition på 120 kr, som du sedan får tillbaka när du återlämnar ditt armband. 

Visste ni att Café Corall kommer att följa äventyrets öppettider hela sommaren? Här kan ni köpa bland annat hamburgare med kött från svenska gårdar, fairtrade kaffe och mycket mer! För att se hur de har öppet, klicka här

Osäker på den svenska sommaren? I äventyret är det always 28° och samtliga attraktioner såsom vattenrutschkanor, vågbassäng, varmpool med mera kommer att ha öppet hela sommaren! För mer information om äventyret, besök oss här.

 

Välkommen!

Lunds kommun

Kontakt

Reception: 046-359 52 17
Telefontider: Måndag - fredag kl. 08.00 - 11.00. Därutöver svarar vi i telefon i mån av tid
Växel: 046-359 50 00

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

hogevall@lund.se

Besök oss

Högevallsgatan 3, Lund

Organisationsnummer

212000-1132