Röd avgång i sommar!

4 juni, 2019
Bild för - Vildfors.jpg

Så snart som underhållet av äventyret är klart (beräknas öppna måndagen den 17 juni) står sommarlovet för dörren. I samband med öppningen av äventyret så kan vi glädjande berätta att vi från och med måndagen den 17 juni kommer att ha röd avgång en viss tid under sommarlovet!

Varför röd avgång i sommaren?

När vi är klara med underhåller i äventyret, fortsätter vi arbetet med uppfräschning av våra bassänger. Nästa bassäng för underhåll är tävlingsbassängen. För att göra en rejäl uppfräschning av bassängen som innebär bland annat byte av kakelplattor, fylla på med fog med mera, så behöver vi tömma bassängen på vatten.

Då vattnet som finns i våra två vattenrutschkanor, Magic eye och Black Hole hämtas från tävlingsbassängen kommer detta innebära att de inte kommer att vara igång under tiden som underhållet pågår. Då vattenrutschkanorna kommer att vara avstänga kommer vi även passa på att se över dem samt göra nödvändigt underhåll så att ni kan åka snabbt!

Under tiden som vi utför underhåll av tävlingsbassängen kommer det inte att finnas möjlighet att nyttja hopptornet. För den som vill använda hopptorn, hänvisar vi till Källbybadet som är ett av Lunds kommuns friluftsbad (beläget i centrala Lund).

Arbetet med tävlingsbassängen och vattenrutschkanorna påbörjas lördagen den 15 juni och kommer pågå ett par veckor framöver. Så fort underhållet är klart, kommer denna information ut på vår Facebooksida samt hemsida, så håll gärna utkik!

Vad är röd avgång?

När vi har röd avgång in till äventyret så betyder detta att man kommer in till äventyret till ett lägre pris än det ordinarie inträde. Priserna under röd avgång kan ni se nedan:

Vuxen (från 18 år och uppåt): 90 kr

Ungdom  (12-17 år): 65 kr

Barn (3 – 11 år): 45 kr

Under våra ordinarie öppettider så har vi röd avgång på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar från klockan 11.00 – 16.00 med undantag för skollov och röda dagar. Nu under sommaren kommer det dock att vara röd avgång hela dagen, från den 15 juni och fram till dess att underhållet i tävlingsbassängen är klart.

Massor av äventyr!

Även om de båda vattenrutschkanorna kommer att underhållas under största delen av sommaren så kan vi fortfarande erbjuda massor av kul äventyr hos oss! I samband med att äventyret öppnar efter uppfräschningen så är det helt ny beläggning i vildforsen så att du kan kasa riktigt snabbt!

Vildforsen kommer under perioden med röd avgång vara igång i 30 minuter varje timme (istället för 20 minuter per timme som vi har när allt är öppet). Förutom detta körs det vågor i vågbassängen en gång i timmen,  för den som vill kan du sitta och slappa en stund i varmpoolen eller varför inte klättra på vår klättervägg?

 

Varmt välkommen till oss för ett riktigt äventyr i sommar!

 

Lunds kommun

Kontakt

Reception: 046-359 52 17
Telefontider: Måndag - fredag kl. 08.00 - 11.00. Därutöver svarar vi i telefon i mån av tid. Tiderna gäller under höst- och vårtermin.
Växel: 046-359 50 00

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

hogevall@lund.se

Besök oss

Högevallsgatan 3, Lund

Organisationsnummer

212000-1132