Valborgsmässoafton och 1 maj på Högevall

25 april, 2019
Bild för - brasa.jpg

Nu närmar sig Valborgsmässoafton och 1 maj med stormsteg! Här har vi samlat lite nyttig information för er som planerar att besöka oss under dessa dagar.

Valborgsmässoafton

På Valborgsmässoafton, tisdagen den 30 april kommer Högevall precis som tidigare år att stänga klockan 15.00 (gäller samtliga aktiviteter).

För att komma in på Högevall behöver man gå in via vår huvudentré på Högevallsgatan 3. Anledningen till detta är för att ingången från parken kommer att vara stängd under hela dagen.

Tänk på att hela Högevallsgatan kommer att vara avstängd då polisen kommer att ha sin säkerhetssamordning i vår idrottshall. Därför kommer det inte gå att parkera utanför vår huvudentré, istället kan vi rekommendera er att parkera i P-huset Arena Park. Det går bra att komma in på gatan gående eller med cykel.

1 maj

Missa inte att vi har äventyret öppet på onsdag den 1 maj klockan 09.00 – 18.00 då det är en röd dag! I äventyret kan ni ta en fartfylld tur i en av våra vattenrutschkanor, slappa en härlig stund i varmpoolen och mycket mer!

Även under 1 maj kommer polisen att ha säkerhetssamordning i idrottshallen, därför går det inte att parkera utanför huvudentrén. Även denna dag kan vi rekommendera er att parkera i p-huset Arena Park.

Rehabtid utgår 1 maj

Onsdagen den 1 maj utgår rehabtiden och är sedan tillbaka som vanligt igen på torsdag den 2 maj. 

Välkomna!

 

För att se hur vi har öppet just den dagen som ni vill besöka oss, klicka här.

 

Bilden kommer från Pixabay. 

Lunds kommun

Kontakt

Reception: 046-359 52 17
Telefontider: Måndag - fredag kl. 08.00 - 11.00. Därutöver svarar vi i telefon i mån av tid. Tiderna gäller under höst- och vårtermin.
Växel: 046-359 50 00

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

hogevall@lund.se

Besök oss

Högevallsgatan 3, Lund

Organisationsnummer

212000-1132