Arbeta hos oss

Högevall är en utvecklande arbetsplats

Högevall är Skånes största badhus med äventyrsbad, vågmaskin, rutschbanor, vildfors och mycket mer. Vi vill att Högevall ska inspirera till hälsa, kunskap och äventyr. Hos oss är alla välkomna som vill främja sin hälsa på ett säkert och inspirerande sätt, av kunnig personal, i stimulerande vattenmiljö. 

På Högevall har vi ett salutogent synsätt, vilket innebär att vi fokuserar på det som är positivt och det som redan fungerar när vi arbetar med att ta oss framåt och bli bättre. Våra medarbetare är våra viktigaste resurser och i allt vi gör stävar vi efter att arbetsdagen ska vara begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi söker efter engagerad personal som brinner för att ge god service till våra besökare, så väl som att utvecklas och växa som person.

Lediga tjänster just nu

Annonser för lediga platser hos oss på Högevall lägger vi ut på Lunds kommuns sida för lediga jobb i kommunen. Kika där! Ligger det inga tjänster uppe där, så har vi för tillfället inga tjänster ute att söka. Du kan dock alltid ansöka om att bli timvikarie. Skicka då ditt cv och kontaktuppgifter till stefan.sjostrom@lund.se.

Bli timvikarie hos oss

Vill du arbeta som timvikarierande badvärd på Högevall? Skicka ditt cv och kontaktuppgifter till stefan.sjostrom@lund.se.

Lunds kommun

Kontakt

Reception: 046-359 52 17
Telefontider höst/vår: Måndag - fredag kl. 08.00 - 11.00. Därutöver svarar vi i telefon i mån av tid. 
Telefontid sommar: Tisdag - torsdag klockan 10.00 - 13.00, därutöver svarar vi i mån av tid. 
Växel: 046-359 50 00

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

hogevall@lund.se

Besök oss

Högevallsgatan 3, Lund

Organisationsnummer

212000-1132