Länk till startsidan

Högevall

Högevall

Förenings- och skolbokning på Högevall

Föreningar och företag kan boka både motionsbassänger och vårt äventyrsbad för olika aktiviteter.

Är din förening, företag eller skola intresserad av att ha verksamhet på Högevall?
E-post: bokninghogevall@lund.se.

Våra bassänger

Regler för föreningar

  • Föreningsschemat på Högevall bygger på ett överlappningssystem som innebär att en förening slutar sin verksamhet exempelvis 19.00 och nästa börjar 19.00. Detta innebär att ni behöver avsluta verksamheten så det också finns tid att ta bort material med mera i tid. Detta för att inte störa eller försena nästa verksamhet. Ta reda på vilken utrustning ni har till förfogande för er verksamhet. Om ni använt anläggningens utrustning – ställ tillbaka den på rätt plats.
  • Vid lov och helgdagar gäller andra tider enligt överenskommelse. Det sker en automatisk utbokning vid helgdagar. Om föreningen önskar ha verksamhet under röd dag måste ni kontakta oss ta i god tid.
    Under röda dagar ändras öppettiderna.
  • Föreningen har en skyldighet att informera föreningens medlemmar att medlems-/träningskort måste visas upp för kassapersonalen för att komma in till träningen (om inte passerkort finns). Efter den 15 februari (vårterminen) alternativt 15 september (höstterminen) släpps inte medlemmar in som inte har giltigt medlemskort. Alla medlemmar i föreningen måste lösa ut ett särskilt föreningsband mot en kostnad av 130 kr.
  • Föreningen ansvarar själv för att ta fram material, ställa i ordning träningsyta (till exempel i och urtag av linor, flytt av balk) samt återställning av material och träningsyta. Detta sker inom föreningens bokade tider. Behövs ytterligare för- och efterarbetstid bokas detta med Högevall.

Regler för skolor

  • Skolbokningen på Högevall bygger på ett överlappningssystem som innebär att en förening/skola slutar sin verksamhet exempelvis 19.00 och nästa börjar 19.00. Detta innebär att ni ska avsluta verksamheten så det också finns tid att ta bort material med mera, ni ska inte störa eller försena nästa verksamhet. Ta reda på vilken utrustning ni har till förfogande för er verksamhet. Om ni använt anläggningens utrustning – ställ tillbaka den på rätt plats.
  • Respektive skola ansvarar själv för att ta fram material, ställa i ordning träningsyta (till exempel i och urtag av linor, flytt av balk) samt återställning av material och träningsyta. Detta sker inom skolans bokade tider. Behövs ytterligare för- och efterarbetstid bokas detta med Högevall.

Priser

Du hittar priserna för banhyra på Lunds kommuns webbplats, under avgifter och taxor.

Författningssamling i Lunds kommun

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?