Guldkant

Nedan kan du läsa om förmånen "Guldkant"

Vad är guldkant?

Guldkant är en lyxig förmån för dig som har halvårs/årskort till motionssimning på Högevall eller för dig som har tecknat ditt Actic-medlemskap på Högevall.

Under guldkant har du tillgång till varmpool, djungelbassäng samt våtbastu på plan 1. Tänk på att ombyte sker på plan 2 vid motionssimning. 

När är det guldkant?

Det är guldkant på måndagar, tisdagar och torsdagar klockan 06.30 - 11.00 under vår- och hösttermin. Under röda dagar och skollov utgår guldkant. 

Guldkant utgår

Från och med måndagen den 20 maj utgår guldkant på grund av underhåll. När underhållet av äventyret sedan är klart är det sommarlov på Högevall, vilket innebär att guldkant tar uppehåll.

Det här gäller för ditt 6 eller 12-månadersband

*Du som har ett årsband eller sexmånadersband på Högevall får utan extra kostnad tillgång till vår guldavdelning - varmpool, våtbastu och djungelbad - klockan 06:30-11.00 på måndag, tisdag och torsdag under vårtermin och hösttermin, undantaget våra sommaröppettider, skollov och röda dagar. 
* Ditt band gäller också för inträde till alla Lunds kommuns friluftsbad under den period de är öppna. Du scannar in ditt vanliga motionssimningsarmband på det friluftsbad som du önskar besöka. 
*Banden är personliga
*En depositionsavgift på 120 kr tillkommer när du köper ditt band
*Förlorat band ersätts mot en ny deposition samt administrationsavgift.

Tillgång till varmpoolen under guldkantstiderna ingår i ditt årsband/sexmånadersband på Högevall.

Lunds kommun

Kontakt

Reception: 046-359 52 17
Telefontider: Måndag - fredag kl. 08.00 - 11.00. Därutöver svarar vi i telefon i mån av tid
Växel: 046-359 50 00

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

hogevall@lund.se

Besök oss

Högevallsgatan 3, Lund

Organisationsnummer

212000-1132